lördag 9 maj 2009

Ett mumsigt grattiskort!

Hejhej!

Nu är det äntligen helg och jag hoppas du får lite tid för pyssel :-) I onsdags så visade Neliz ett jättefint kort där hon använt den söta kakservetten med muffins och den lilla söta musen från Whiff of Joy. Jag fick nästan samma idé då kakservetterna damp ner i min brevlåda och det är kul att se två kort med nästan samma idé men ändå blir så olika :-))

Här kommer mitt kort:
Jag har använt följande: Kakservetter med muffins, självhäftande halvpärlor/strass, blandade blommor, rosor, pappersspets, floss, cirkelstämpel med text och motiv från Whiff of Joy som jag målat med Promarkers.
Du har väl inte glömt att anmäla dig för ScrapLyckans nyhetsbrev..??? Marie skickar ut dom mest fantastiska erbjudande nu och du hittar en massa kul i shoppen samt att det kommit in en massa nyheter!!! NYFIKEN....? Se då till att besöka shoppen nu!!!
Tack för titten och ha en riktigt härlig helg!
Ingela/Astra

12 kommentarer:

Petra sa...

Fullkomligen älskar det här kortet. Färgerna och allt är helt underbara. MÅSTE shoppa loss på WoJ och kakservetter ser jag ju nu!!!

E-L sa...

Super fint.....gillar verkligen servetten ihop med det övriga...Mycket fint!

sussig sa...

WoJ är ju bara för härliga. Supersnyggt jobbat med upplägget av kortet. Me like!

cardmakingnovis sa...

Jag är så glad att jag hittade denna bloggen, för mig som nybörjare är det guld värt med all inspiration och alla tips.Detta kortet är helt underbart! Tack!

Lena B E sa...

Jättefint kort!! Oh så söt stämpel!! Vill ha ;) Spetsen är ju helt underbar!!

Sara M sa...

Tyckte att det blev annorlunda men jättefint med kakservetten. En ny idé att ta till sig.

Pebbles sa...

Vilket underbart kort. Snyggt upplägg och oerhört harmoniskt. Har ännu inte provat på kakservetterna men funderar starkt på att låta det ingå i mitt nästa inköp.

Anne-Lie sa...

Men! Nu fick jag ett jättebehov av kakservetterna! (där rök köpstoppet!) SÅ fint kort!

Susanne sa...

urläckra kakservetter.. Kul grej att använda sig utav! Å stämpeln är ju bara sååå söt! :)

Karin sa...

Ett riktigt kalaskort, det är bara så fint, allt! Du har vekligen lyckats, det är så snyggt med kakservetten i bakgunden. Har fått en idé hur jag kan använda servetterna som jag köpte för ett tag sen, nen jag måste ha några mönstrade också, det blir till att fylla på i mitt lager.

Anonym sa...

Det ser så läckert ut. Man blir ju riktigt sugen....
Carina

Joanna Anstrin sa...

läcker kort stämpeln är ju helt ljuvlig...