lördag 16 maj 2009

Studentkort

Äntligen helg och tid för pyssel!!!

Fick hem nga Maja Design papper i veckan och jag bara älskar Majapapper :-) Jag bestämde mig för att göra ett studentkort med en enkel men lite annorlunda vikning.

Så här gjorde jag: Jag använde mig av en kortbas i stl 15 x 30 cm och vek/bigade den på mitten så kortet blev 15 x 15 sedan så tog jag framsidan på kortet och vek/bigade det ngn centimeter in. På detta kortet valde jag att ha "ryggen" 2 cm för jag har fäst mitt band på själva "ryggen", se sista bilden. Sedan är det bara att limma ihopa "ryggen" och det är klart!!!närbild på Liva som student :-)


bilden tagen snett uppifrån så här ser du "ryggen" och alla studentmössorna som jag fäst med 3D-kuddar för att få det lite mer levande.Jag har klippt ut dom små studentmössorna från ett Maja Design papper och jag tycker faktiskt hon ser ut som en lycklig student :-)))

Jag har använt följande från shoppen: Maja Design-Studentfest och Lyckliga dag, blommor, band och stämpeln från ScrapLyckans första kollektion Lyckliga Liva.

Du missade väl inte Maries supererbjudande tidigare i veckan eller...? Teckna dig för nyhetsbrev så missar du inget och just nu pågår det en tävling och priset är en förvaringsväska till Promarkers!

Lycka till!

Önskar er alla en härlig och kreativ helg!!!

Ingela/Astra