tisdag 27 januari 2009

Samma foto två olika layouter

Himla vad veckorna går fort... redan tisdag igen =).. Här nedan har jag scrappat samma foto på två olika sätt. Gemensamt är dock att båda är scrappade utan mönstrat papper. Så här när alla hjärtans dag närmar sig så är "offren" för mitt scrappande min dotter och hennes kärlek. Den första LO:en har ett lite barnsligt tonårskluddigt uttryck och den andra ett vintrigt uttryck. Det var 23 grader kallt ute då jag tog fotot.


Till denna valde jag att mest jobba med promarker pennorna. De färger jag använt är berryred, magenta och pastell blue. dessa finns naturligtvis i shoppen. Papprena , blommorna och bradsen finns också där. Sedan har jag också använt en egen svart penna att rita runt kanterna med, och ytterligare en penna att doodla swirlarna med. den största swirlen har jag dessutom sytt i. Charmsen är ur eget förråd.


Här har jag förutom bakgrunds cs:en använt mig av två effektpapper och alla dessa återfinns förstås i shoppen. Fotot har jag i detta fall redigerat med en vintrig ram. Här var jag också tvungen att sy lite =)... snöflingorna och clear alfabetet kommer ur mina egna gömmor. Puncinellan och label holdern finns i shoppen.
Jag tycker det är så kul att det av samma foto kan bli så olika beroende på vilken känsla man vill plocka fram.. Hoppas ni blivit lite inspirerade...

Nu vill jag bara tacka för mig. Det har varit superkul att få gästspela här.... Å Marie, ni får gärna låna mig fler gånger ;-)
Tack å hej =)

Maja/Eyovine