tisdag 6 juli 2010

Scraplyckans sommarutmaning


Det talas mycket i scrapvärlden just nu att vi inte ska glömma bort att scrappa vardagen. Sommartävlingen handlar därför om just detta. Vi vill att du ska skapa ett alster där du på något sätt dokumenterar sommarens vardag. Det ska inte vara någon stor händelse utan just det lilla vardagliga som ändå är så härligt att minnas. Det kan vara att ni äter speciell frukost varje morgon under sommarlovet, att ni spelar kort på kvällarna, att du vattnar i trädgården nästan varje kväll, att familjen ser på morden i midsummer... ja, ni förstår va? Det kan vara mycket text eller lite text det bestämmer du själv men det är viktigt att man förstår vad det är du vill dokumentera.

Denna utmaning sträcker sig över både juli och augusti så ni har lång tid att skapa på er.  31/8 23:59 ska bidraget vara inlämnat. Ett bidrag per person gäller och det mailas i ca 500px till veronica.tingvall[@]gmail.com (utan klamrar) 

Ett fint pris väntar vinnaren som utses av oss i team ScrapLyckan.
Vi hoppas på många bidrag!Vinnaren presenteras här i bloggen i början av september...Har ni några frågor bara skriv en kommentar så svarar vi så fort vi kan.

Hoppas ni har en riktigt härlig sommar och kom ihåg att det är o.k att sätta sig vid scrapbordet även om solen lyser, hihi! 

KRAM/Veronica

Vinnare junitävlingen!

Vilka fina bidrag det kom in till junis tävling! Tack alla! =)
Vinnare blev:

MissGoldie som har gjort detta underbara dopkort! Rosorna, spetsen å blinget hittar ni hos ScrapLyckan! Grattis MissG, maila din adress till essmo[@]live.se så kommer det en vinst till dig.=)
Sedan måste jag bara visa en favorit till;

Tänk va snyggt det "enkla" kan vara! Bara vrålgillade detta kort som Uve har gjort. Blommorna hittar du HÄR. Maila din adress till essmo[@]live.se så kommer en liten grej med posten.

Håll utkik, för inom kort kommer det en ny tävling!

Ha en härlig vecka!
kram essmo