torsdag 17 juni 2010

Skapa ett alster till en man, veckans utmaning till ScrapLyckans DT! :-)

Hejsan ALLA!
Nu är det dags igen för veckans utmaning: Skapa ett alster till en man.

Att skapa ett "manligt" kort, har jag alltid haft svårt för, men så häromveckan var jag tvungen att skapa ett alster till en kille som fyllde 15 år OCH hade konfiramtion samtidigt.
Mitt alster blev en väska med dubbla sidor. Den ena sidan visar en kille i snygga kläder, killen är en av ScrapLyckans egna superläckra stämpel.
Alla i teamet tyckte att det var en svår utmaning, men se, så läckra alster de skapade!!!

Här kommer Essmos superläckra kort!Insidan
Ann- Charlotte är en av våra nya dt och hade inte så mkt material att använda sig av, men se här så läckert kort hon gjorde!!
Ann- Charlotte gjorde sitt eget mönstrade papper, med Scraplyckans egna lilla stjärna på, som hon först embossade, färgade in med distress samt perfect pearl. Kanterna är embossade med svart Utee. Även blommorna blev infärgade med distress.Miss Allis gjorde detta eleganta kort, som passar både till män och tjejer. Miss Allis har använt symaskinen, för en vacker dekoration, band, bling.
Här kommer min, ScrapKias väska till Erik som fyllde 15 år. Ni har väl inte missat att ScrapLyckan har ny illustratör, se här, vilken passande stämpel!! :-)
Egentligen är stämpeln till en student, men med lite ändring, så passar den till annat också.Närbild. Väskan fylldes med ett coolt halsband, samt pengar. Väskan är utstansad med en Sizzix die.


ALLT material kommer från ScrapLyckan!
Är det ngt ni undrar över, hur alstrena är gjorda, så lägg bara en kommentar här under.

Skulle vara superkul att se era "manliga" alster, lämna gärna en kommentar, så kikar vi in.

kram
Kicki
ScrapKia