torsdag 1 juli 2010

Tolka min skiss!

Det är med stor ära och stort nöje jag gör mitt första inlägg här på ScrapLyckans blogg.

Jag (Ann-Louise/Miss Allis) är så glad över att ha blivit invald i detta härliga designteam och hoppas kunna inspirera med både layouter, kort och även lite annat smått och gott.

Min första utmaning till DT tjejerna var att tolka min skiss. Dom fick vända och vrida på den hur som helst men jag hade dock ett krav och det var att titeln skulle innehålla första bokstaven i mitt namn...alltså A.

Först kommer min skiss och min egen tolkning.

Jag har gjort en layout på vår alldeles egen nysteriliserade katt Lucia. Allt material jag använt finns hos ScrapLyckan.Ann-Charlotte har gjort ett kalasfint kalaskort i härliga lila färger!  Båda stämplarna kommer från ScrapLyckan. Den på framsidan är Whiff of Joy och på insidan har hon stämplat med paketet från LYKKA familjen.

Veronica:
Det blev en layout från mig. Jag vred och vände och flyttade lite i skissen men visst syns det väl ändå att jag använde den? Jag gillade skissen jättemycket och kommer nog att använda mig av den igen.
 
Jag använde papper från mme som är min favorittillverkare just nu. Bokstäverna är dom superpraktiska skumbokstäverna från SL som jag har haft glossy accent på. Jag tycker att den röda färgen är lite ljus men det löste jag genom att måla på dom med en röd promarker. Bården runt är akrylfärg som jag har duttat på med skaftet från en pensel. Så har jag ju sytt lite också. Blommorna har jag droppat lite glossy accent på, det är min bästa vän i scraprummet just nu.


Blommorna har jag droppat lite glossy accent på, det är min bästa vän i scraprummet just nu.

En fin romantisk layout kommer från Essmo.
Här ser man tydligt hur Essmo använt skissen ganska rakt av. Bokstäverna har hon lagt crackle paint på som blir en härlig effekt.


Du får gärna tolka skissen du också. Gör du det får du gärna länka till din blogg här så vi kan kika in hos dig.

Nu önskar jag er alla en alldeles underbar sommar och semester. I morgon åker jag till Kroatien i två veckor. Kommer sakna både er och scrappandet men jag skall ta många nya kort som jag kan sätta tänderna (eller kanske händerna) i när jag kommer hem!

Ha det gott och scrappa lugnt!

Kram Ann-Louise