Scraplyckans Design Team


ScrapKia
Kicki Alstergren heter jag och är 41 år fyllda ("korsitaket" så gammalt det lät hihi)

Bor på Hornön i Örnsköldsvik som ligger mellan Sundsvall och Umeå i norr, gift med Arne och har två söta döttrar, Sally 13 år och Tindra 5,5 år.
Jag började med scrapbooking för ca fem år sedan, när Tindra föddes. De senaste åren har det dock blivit mera kort och altring.
Den senaste tiden har jag tagit det superlugnt med papperspysslandet, kände lite att det blev lite av stress, när jag skulle försöka hinna med besökande sommargäster och så.
Men helt "o- kreativ" har jag dock inte varit. Senast idag så pysslade jag ihop en hängande kattleksak....
Mkt av den energi jag har, har gått till renovering och inredning här hemma den sista tiden. Vi var HELT utan kök i flera månader i våras, blev kanonbra, superkul när jag ritat köket HELT själv.
Mina alster är ofta gjorda med glada färger, eller vackert stilfulla. Jag exprementerar gärna med nya saker och material. Gillar utmaningar och att utmanas.
Jag har varit designer hos ScrapLyckan ganska precis i två år, och trivs sååå bra!!Veronica
Namn:
Veronica, i forum och så brukar jag kalla mig för Veronicat. Detta beror på att Veronica alltid är upptaget och mitt efternamn börjar på T, det har inget med katter att göra som man kan tro, hihi!
Hur länge jag scrappat:
Jag har pysslat med album och foton sen jag var liten men scrappa på riktigt har jag hållt på med i lite mer än ett år.
Kort om mig:
Jag bor i Linköping tillsammans med min sambo, vår sköldpadda, hamster och två fåglar. Just nu är jag hemma hela dagarna eftersom jag har hälsoproblem. Så fort jag mår bättre ska jag utbilda mig färdigt till präst i svenska kyrkan (jag har ett år kvar) När jag inte scrappar så gillar jag att nålfilta, virka och sticka. Jag håller också på en hel del med sång och musikalproduktioner (när jag är frisk i alla fall) En av mina älsklingssaker att göra är att spendera tid med min underbara systerson som jag älskar som att han vore min egen
Hur jag kom in i denna underbara värld med scrapbooking/kortmakeri:
Jag har ju alltid gillat att pyssla så jag gick med i en klubb. När jag märkte att jag aldrig använde grejerna som kom i det paketet så utmanade jag mig själv att prova på riktigt och om jag inte gillade det så skulle jag säga upp prenumerationen... jag gillade det Prenumerationen sa jag upp ändå eftersom jag blev mer kräsen med materialet jag använder.
Beskrivning av min stil:
Jag scrappar gärna färglatt och enkelt. Jag gillar att låta fotona bestämma. I början kändes det som att man var tvungen att ösa på med blommor, distresser och bling, jag gillade verkligen när andra gjorde det men det kändes inte som mig. Nu känns det som att jag har hittat mig själv mer. Jag kan fortfarande scrappa i olika stilar men oftast gör jag det inom min egen stil (oj,oj,oj va jag flummar nu...)
Favorit produkter:
Massor av grejer! Jag älskar mönstrat papper, rubons och stickers helst med ord på. jag gillar fina journalingrutor och min nya kärlek KNAPPAR!
Annat om mitt "scrapperi":
Det känns som att scrapbookingen har öppnat en helt ny värld. Jag har träffat en massa underbara människor och så har ja lärt mig att se på detaljerna i livet som är minnesvärda.


Ann-Louise / MissAllis
Namn:
Jag heter Ann-Louise. Scrapvärlden brukar kalla mig Ann-Louise eller Miss Allis.

Hur länge jag scrappat:
Har i hela mitt liv älskat att klippa, klistra, måla och pyssla, men det var inte förrän jag för två år sedan var på mässan i Göteborg som jag kunde sätta ett namn på mitt intresse.
Kort om mig:
Är en hästtokig, hemmakär scrappare i mina bästa år. Mamma till tre underbara prinsessor på 22, 20 och 7 år. Vi bor i Åsa, vårt paradis på Västkusten! Arbetar som dagbarnvårdare och på fritiden pysslar jag gärna med våra hästar när jag inte scrappar eller håller på med heminredning!

Hur jag kom in i denna underbara värld med scrapbooking/kortmakeri: Svårt att säga men efter att en väninna tagit med mig på mässan förstod jag vad jag sysslade med!
Beskrivning av min stil:
Hur jag än gör ramlar jag alltid tillbaka till den romantiska vintage stilen. Gillar mer milda färger än starka. Blir oftast mer nöjd med mina alster jag gör som är åt det romantiska hållet. Brukar ”klä” mina layouter med mycket dekorationer.
Favoritprodukter:
Kan inte leva utan min edge distresser och jag älskar alla mönstrade papper man kan klippa dekorationer ur!
Annat om mitt ”scrapperi”:
Har genom scrapbookingen träffat många nya vänner. Vänner jag kommer att ha för livet. Internet är en stor källa till respons och inspiration.Ann-Charlotte

Namn: Jag heter Ann-Charlotte och är kvinna i mina bästa år!
Kort om mig:
Jag bor och arbetar som ekonom i Kungälv 2 mil norr om Göteborg, den bästa platsen på jorden bara en mil till havet. Jag kan vara lite busig bland
vänner, men lite försiktig bland nya bekanta men har alltid lätt till skratt.
Jag gillar att skapa med mina händer allt är roligt att testa
från att binda blomsterkransar till att baka vackra bröd. Men min stora passion är ända kortmakeri.

Hur jag kom in i denna underbara värld med kortmakeri/scrapp:
Det var genom en vän som tyckte att jag skulle prova göra kort. Så en lördag i mars 2008 hade hom dukat upp massor med papper och dekorationer, jag ni förstår säkert, jag var helt fast det klickade direkt!
Beskrivning av min stil:
Jag älskar spets och band, blommor och pärlor! Visst har jag älsklingsfärger som rosa och brunt. Men är igentligen inte främmande för någon färg. Jag tror färg och form är mycket humörs och årtidsbundet för mig. Jag gillar att riva och knyckla till min papper och att sy, symaskinen står alltid framme.
Min stil kan nog ändå beskrivas som romantisk!
Annat om mitt kortmakeri:
Jag lär mig hela tiden nya saker av alla goa människor jag lärt känna och träffat ute på nätet och hemmavid.