torsdag 29 juli 2010

Blått är flott!

Hejsan på er!
Hoppas ni har det gött i sommarvärmen? Kanske det är ganska lugnt på scrapfronten nu? Jag försöker smyga åt mig lite scraptid även om solen gassar.. *ler*
Denna vecka var det min tur att utmana mina härliga dt-kamrater. Eftersom jag själv är en väldigt rosa tjej så var min utmaning kanske mest riktad till mig själv : "Gör något i blått"
Men det var nog inte jättelätt för de andra heller ;)
Först ut är Miss Allismed denna superfräcka layouten:
Det var en tuff utmaning att scrappa i blått. Då blått inte är min färg fick jag dyka djupt ner bland scrapsakerna och leta fram lite blåa saker. Ville förstärka det blåa genom att scrappa med ett blått kort. Är ändå nöjd med min layout och kanske kommer jag att scrappa fler saker i blått framöver.


En riktigt finurlig layout har Veronica gjort...Jag tycker den är heeelt outstanding!

Snygga å läckra detaljer;
Närbild på den söta pippin...

Här kommer Ann-Charlottes underbara bidrag i blått! Jag har gjort kortet i annat format 10,5 x 15 med en ficka, där du gör en egen tags och stoppar i... visst är det sååå läckert!

Ann-Charlotte; Och så här ser det ut, när man tar tag i rosetten och drar upp. Här har jag stämplat med 'godis' från "ung romantik"


Alla tre stämplarna är från ScrapLyckan, pappret maja design, blommorna o sidenbandet också från shoppen. Jag har använt blå pearl maker och på blommorna perfect Pearls 'blue smoke' .

En härlig närbild på underbara Hugo med slangbella han är ju sååå söt!!


Jag älskar verkligen MajaDesign papper denna gången... sååååå fina!! Tycker inte att det behövs så mycket dekorationer, men en stor å en liten blå ros och ett glittrigt blått band fick vara med ;) Kuvertet är perfekt att stoppa pengar i om man vill ge bort...Skar ut det på fri hand. =)Hoppas vi inspirerat er till att skapa något i blått??
Ha en härlig helg å njuuuuuut!
kramar Karin/essmo