lördag 11 september 2010

Skapandets väg...

Hej på er!
Som ni ser så har vi ändrat om i bloggen litegrann, hoppas ni gillar det?
Vi kommer även att ändra lite i hur vi bloggar, innan har det ju varit uppdateringar på torsdagar, men nu satsar vi på lite fler uppdateringar å tar en dag var i veckan.
Veronica kom med en himla kul utmaning innan vi ändrade å jag tyckte det var en så skoj grej så jag kör den idag ;)
Det handlar om hur vi skapar en layout eller ett kort, hur vi tänker lixom...
Jag utgår alltid från en kort när jag väljer papper å dekorationer. Jag scrappar de bilder jag känner för å har egentligen ingen ordning alls. *skrattar* Jag får ändå alltid med den viktigaste infon, i dold eller synlig journaling.
Till denna layouten började jag alltså med fotona å valde sedan papper från Maja Design som passade så himla bra till Frejas tröja =)
Kakservetter tycker jag är så himla läckert! Det finns hur många som helst olika i shopen.

Själva placeringen av papper/foton/dekorationer kommer under skapandets gång, jag brukar börja med att skära till ett papper å kolla var jag vill ha det, sedan skär jag till de andra papprena å flyttar runt tills jag är nöjd. Då tejpar jag fast alla papper, ibland kan jag t o m ta kort på hur jag vill ha papprena för att inte glömma bort det tills jag skall sätta fast dom... Särskilt när jag har lager på lager..
Blommorna fick lite pärlor å rosor i å så den underbara spetsen satte jag under fotona.
Rubriken kommer nästan alltid sist; Här var den ju väldigt självklart; Freja 1 månad å så massa info om henne då. Thickersen är sååå läckra å ni hittar dom HÄR.
När layouten är klar kollar jag om den ser "tom" ut eller om det är ok.. Här tyckte jag att den blev lite tom så jag gjorde en ram runt hela. =)
Jaha.. det var lite om hur jag gör när jag skapar...
En liten påminnelse om Cybercrop kitet som finns i shopen,
klicka bara på bilderna så kommer ni dit på studs!

Bara 19 dagar kvar tills vi kör igång Cybercropen! Ni har väl reggat er i Forumet?


Hoppas ni får en underbar helg!
Massa kramar essmo