torsdag 10 september 2009

Min sista utmaning till teamet

Ja detta blir min sista utmaning då jag lämnar ScrapLyckan´s Marie och teamet. Jag har valt att göra en enkel skiss där det finns utrymme för sin egen fantasi vad gäller dekorationer osv.

Här är skissen:


Först ut är Essmos supersöta LO, kolla in dom snygga dekorationerna. Det är en plastblomma som man kan "klä" efter tycke och smak, visst är det snyggt?!?!

Närbild på den "färdiga blomman":

ScrapKia har valt att göra ett härligt färglatt "Lussekort" med förra årets söta julstämplar. Hon har maskat ihopa söta Liva och Hugo och dom finns nu i shoppen!

Sist ut kommer mitt eget kort som jag gjort efter skissen. Jag har använt mig av Liva som gör en snöängel och dom fina papperna från Viva Design, jättefina dubbelsidigt mönstrade papper!!

Ja då var mitt sista alster uppladdat och jag tackar så mycket för mig och jag tackar alla bloggbesökare för att ni kikat in här och lämnat snälla kommentarer!!! Vill ni fortsätta att kolla vad jag gör så hälsa gärna på i min privata blogg men glöm inte bort att fortsätta att kika in här för här kommer det fortsätta dyka upp en massa härlig inspiration från teamet!!

Start tack till Marie och hela team ScrapLyckan!!!

Ingela/Astra