torsdag 5 mars 2009

Tävlingsdags!!!

Hej!

Nu är det åter tävlingsdags och denna gången så ska du inspireras av mitt kort jag gjort....Du väljer själv vad du vill ta fasta på men det ska synas att du utgått från mitt kort.

Kan avslöja att detta ursöta motiv och den passande textstämpeln är från ScrapLyckans nya kollektion som släpps på mässan i Göteborg till helgen 7-8 mars, kan avslöja att alla dom andra motiven är också helt underbart söta!!!Regler:
För att delta så gör du ett kort efter reglerna för utmaningen. Lägg upp ditt bidrag i bloggen och lämna en kommentar under detta inlägg med en länk till ditt bidrag, har du ingen blogg så går det bra att maila till: sltavlingar@gmail.com så lägger vi upp det åt dig. OBS!!! Gäller endast de utan blogg. Om du gör ett kort med motiv från ScrapLyckan så räknar vi ditt namn 2 gånger, kort med andra motiv räknas endast en gång, vi drar vinnaren med en slumpgenerator.


Sista dagen för att delta är den 18 mars kl 23.59, priset är ett presentkort hos ScrapLyckan!Vi hoppas ni låter er inspireras och vi ser fram mot era tolkningar!Lycka till!Team ScrapLyckan

_________________________________________________________________

Bidrag vi fått via mail till tävlingen:

Anneli Dahl