torsdag 3 mars 2011

Bok-askar...å essmo tackar för sig..♥

Hejsan på er!
Jag har efter många funderingar hit å dit kommit fram till att jag skall sluta i Scraplyckans härliga team... Jag har varit med i 2 år å känner att det är dax att gå vidare.. Såååå ..Här kommer mitt sista inlägg för ScrapLyckan.
I juni skall vi till Spanien å hälsa på min morbror å hans fru, lite presenter måste man ju ha med då.. Svenska böcker kan ju vara svårt att få tag på i Spanien å därför tyckte jag det var en fiffig grej att ta med. Men så tråkigt å bara slå in böckerna till paket, scrappare som man är.. haha.. Kom på att man kan ju göra en liten låda till dom å så här blev det;

Det var superenkelt att göra dessa, jag mätte först boken å på bottendelen la jag till 3 cm på varje sida. (3cm för att det var så hög boken var) Biga på bokens mått +1 mm på varje sida. vik upp å klistra fast hörnen. Locket är gjord likadant fast här la jag bara på 2 cm å bigade på bokens mått + 2mm på varje sida (så att locket skall kunna gå på bottendelen)
Ett matchande bokmärke till måste man ju ha =)

De superfina änglarna är klistermärken å finns här. Jag har även använt spindelnät, blå blomma, blå ros, hjärtband å rutigt band. Så här ser dom ut, utan böckerna:

Jag har använt papper från Maja Design, lila blomma (som jag vikt ihop), lila-vit blomma- gardenia, vit spets, rutigt band å lila cardstock.

Hoppas ni blivit lite inspirerade till att göra bokaskar.. =)

Tusen tack för den här tiden säger jag... Vi lär ju synas i andra scrapsammanhang i framtiden hoppas jag. =)
Må gott!
Tjingeling!
kraaaaam essmo