söndag 21 december 2008

Att knyta en rosett och använda band del 3 av 3.

Hej ! Idag är det åter söndag och 4:e advent dessutom :-)

Idag presenterar jag sista delen i min lilla serie och jag hoppas du fått ut ngt av den. Jag själv har aldrig varit en pysslare som använder band och knyter rosetter men en gång såg jag ett så snyggt kort och då bestämde jag mig för att utmana mig själv att NU måste jag använda band och rosetter på mina kort. Sjäv tyckte jag att det var jättesvårt men nu så går det lätt som en plätt..... så därför visar jag mina bästa tips för er!

Idag visar jag hur man enkelt kan använda band som en enkel dekoration, ibland vill man bara ha lite extra men kommer inte på ngt man kan använda och då kan en bit band pigga upp kortet eller LOn.

Börja med att märka ut och gör ett hål där du vill ha bandet.


Trä igenom bandet i hålet....


och gör en knut.....klipp av bandet i önskad längd.


Nu har jag fått en extra dekoration till mitt kort så nu är det bara att göra det färdigt.Jag hoppas du fått lite inspiration till att använda mer band och rosetter på dina alster!

Har du missat dom andra delarna i serien så hittar du isf del 1 här och del 2 här

Detta är mitt sista DT-inlägg innan julafton så nu vill jag passa på att önska er alla en riktigt härlig jul och det är min förhoppning att ni får en massa julklappar av tomten med scrapgrejor!!!

GOD JUL!!!

Önskar Ingela

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tips, snyggt och enkelt

Anonym sa...

Mycket enkelt & bra tips, gillar när det är enkelt att göra! =)

Ha det gott, massor med julkramar!

Amlin sa...

Tack för alla värdefulla tips!
God Jul o Gott Nytt År!