fredag 21 november 2008

Presentation av mig, Neliz!
Namn: Daniela Brantlind. Men mer känd som Neliz på nätet.

Kort om mig: Bor i Göteborg tillsammans med min fästman Jonas, våra två chihuahua killar Spike och Mandos, samt undulaterna Willy och Zingo.

Hur länge jag har scrappat: Jag började köpa på mig scrapsaker för ungefär 3år sedan, men började ordentligt för ett år sedan efter ett besök på JingelJangel mässan som var här i Göteborg. Hittade ett litet minialbum på mässan, med några väldigt bekanta ansikten i, nämligen min granne. Så jag gick över till henne på kvällen och efter det fastnade jag nog ännu mer då hon tipsade om forum mm.

Hur jag kom in i denna underbara värld med scrappingen:
Det kliade i fingrarna på mig och min mamma en dag, vi kände oss pyssliga, så vi åkte till denna affär som heter Scrapbook etc här i Göteborg. Efter ja
g sett alla underbara papper, dekorationer och verktyg var jag fast. Har alltid haft en "thing" för papper och pennor.

Beskrivning av min stil:
Färgstark. Älskar mycket färger och mycket plotte
r på LO's. Men ibland kan även det såklart skifta. När det gäller kort är jag nog lite mer försiktig, har inte lika mycket saker på korten utan håller de gärna ganska rena.

Favorit produkter: Allt blingigt och glittrigt går hem
hos mig, stickles, gems och rhinestones. Även chalken är en sak jag inte kan leva utan. Har en liten hörnstans som man kan ta bort överdelen på och göra egna scalloptborder med, den verkligen älskar jag. Även Sillhouetten är en favorit som nu för tiden går på högvarv här hemma.

Färger: Färglatt. Dova, blaskiga och mörka färger har jag lite svårt att arbeta med.

Övriga intressen: Att fota är något jag älskar. (H
ar en Nikon D40) Även att gå på bio med sambon, gå långa promenader med hundarna, och att sitta med ett glas vin framför en bra film är något jag tycker mycket om. Brukar också spela World Of Warcraft men har nu tagit en liten paus från denna hobby.

Det var en liten presentation av mig, hoppas den gillades :)

Här kommer nu mina LO's jag skickade in när jag sök
te om platsen som DT.1 kommentar:

Morfen sa...

Vad kul att läsa mer om dig och så underbart fina layouter också!! :D
Grattis till uppdraget!