torsdag 3 mars 2011

Bok-askar...å essmo tackar för sig..♥

Hejsan på er!
Jag har efter många funderingar hit å dit kommit fram till att jag skall sluta i Scraplyckans härliga team... Jag har varit med i 2 år å känner att det är dax att gå vidare.. Såååå ..Här kommer mitt sista inlägg för ScrapLyckan.
I juni skall vi till Spanien å hälsa på min morbror å hans fru, lite presenter måste man ju ha med då.. Svenska böcker kan ju vara svårt att få tag på i Spanien å därför tyckte jag det var en fiffig grej att ta med. Men så tråkigt å bara slå in böckerna till paket, scrappare som man är.. haha.. Kom på att man kan ju göra en liten låda till dom å så här blev det;

Det var superenkelt att göra dessa, jag mätte först boken å på bottendelen la jag till 3 cm på varje sida. (3cm för att det var så hög boken var) Biga på bokens mått +1 mm på varje sida. vik upp å klistra fast hörnen. Locket är gjord likadant fast här la jag bara på 2 cm å bigade på bokens mått + 2mm på varje sida (så att locket skall kunna gå på bottendelen)
Ett matchande bokmärke till måste man ju ha =)

De superfina änglarna är klistermärken å finns här. Jag har även använt spindelnät, blå blomma, blå ros, hjärtband å rutigt band. Så här ser dom ut, utan böckerna:

Jag har använt papper från Maja Design, lila blomma (som jag vikt ihop), lila-vit blomma- gardenia, vit spets, rutigt band å lila cardstock.

Hoppas ni blivit lite inspirerade till att göra bokaskar.. =)

Tusen tack för den här tiden säger jag... Vi lär ju synas i andra scrapsammanhang i framtiden hoppas jag. =)
Må gott!
Tjingeling!
kraaaaam essmo

3 kommentarer:

Stephi sa...

wow!! Vilka fina bokaskar...superfina! Lycka till nu på nya äventyr :-)

Ziro sa...

Jättefina bokaskar! Såna måste jag göra någon gång! Tack för tipset!

maxell sa...

Vilka härliga askar som presenter.

Gillar mycket hur du gjorde den första. Det där pappret är så vackert ljuvligt och med de extra blommorna på är det klockrent.