torsdag 18 november 2010

Julstrumpa och julljus i dessa kalla tider!

Nu känns det verkligen som om vintern har kommit. Det har blivit minusgrader på nätterna och bilen får skrapas på morgonen.
Själv tycker jag det är alldeles för kallt och längtar redan till våren.
Tyvärr är det ett bra tag tills den kommer men under tiden har jag gjort något för att försöka värma mig. Jag har knåpat ihop en julstrumpa som kanske kan hålla mig varm om fötterna. ;)


 Tycker dessa strumpor är så söta och man kan ju använda dom till lite av varje beroende på vilken storlek man  gör strumpan i.

Denna strumpa är med dubbla mönstrade papper från Maja Design. Framsidan är detta och baksidan är detta. Här har jag valt att göra en strumpa som bara skall vara som dekoration. Man kan behålla den öppen upptill för att kunna lägga i någonting eller så kan man göra någon storlek mindre och använda som julkort eller etikett/tag till paket. Bara fantasin sätter gränser.

Ska strumpan hänga i ett fönster kan man dekorera även baksidan men det ska inte min strumpa så jag valde att göre enkel baksida. Vill man använda den som etikett eller tag så kan baksidan användas till att skriva på.

***   ***

Jag vill även visa en underbar julstämpel som jag är så förtjust i.
"en stor varm julkram till er från oss"

Den finns i shopen och du hittar den här.

Här har jag piffat till ett ljus lite med hjälp av stämpeln. Jag har först stämplat på ett silkespapper som jag sedan värmt fast med embossingfön på ljuset och dekorerat med lite blommor, blad och band. Allt finner du hos ScrapLyckan.

Nu önskar jag er en härlig torsdag som vi får hoppas inte blir allt för kall!

Kram Ann-Louise / Miss Allis


Inga kommentarer: