fredag 24 september 2010

Julen närmar sig..

... jaaa, den gör ju det! Hi hi.. Jag tänkte att jag skulle starta tidigare med julkorten i år, men det är mycket roligare å göra andra julkort än de jag har tänkt mig. Tex en sån här "kort-ask"
jag har använt de vackra papprena från Maja design. Blomman har jag gjort själv med hjälp av vita blommor som jag har stämplat på (se detta inlägget) tyll och guldpaljetter. Jag brukar inte gilla paljetter, men dessagillar jag massor, dom passar så himla bra till just julkort. =) å billiga är dom, bara 5 kr för 100 st!

För att kunna öppna på ett snyggt sätt satte jag ett rutigt band till hjälp.Och för att kunna öppna den lilla lådan i kortet å då gjorde jag ett handtag med hjälp av öljetter, guldkedja å en klocka.

Inne i lådan satte jag oxå en blomma å en banderoll gjord av "skräpkanten" på ett Maja design-papper.

En liten detaljbild på mitt handtag...

Nyligen när jag var å hälsade på Marie såg jag dessa underbara papper med änglar. Jag har aldrig sett dom i e-butiken, men dom har funnits ett tag, å när jag kom hem så kollade jag in i e-butiken å letade efter dom, å visst finns dom där, men man ser inte alls hur dom ser ut.. Så jag plockade med mig ett papper... å på ena sidan så finns dessa vackra änglar;

Dessa bilder finns i olika storlekar å det är olika bilder.. På andra sidan finns det massa småänglar, kunde ju haft med mig det, men jag glömde *skäms* Lovar att skapa ännu fler alster av denna underbara papper! =)
Jag har även använt
Paper pen -sand (bara 39 kr)
Blomma
Prickigt band

Det var allt från mig, hoppas ni får en riktigt härlig helg!
å snaaaaaart är det dags för cybercropen.
Ni är väl laddade?!
Tjingeling!
Kram essmo
Ps, om ni vill göra ett ask-kort så finns beskrivning HÄR.

3 kommentarer:

Maria sa...

Vilken fin och läcker kortask! Det var en rolig idé. Änglapapperen är bara helt underbara. Tack för den inspiration som du delar med dig av!
Maria

Ina sa...

TUSEN TACK för inspirationen som du skänker genom att lägga ut alla fina saker du gör, nu börjar jag verkligen få blodad tand till att sätta igång med inbjudningskorten till vårat stundande barndop.

TACK.

Kram
Carina

Essmo sa...

Tack tjejer! Va glad jag blir av era positiva kommentarer!
Stor kram! ♥