torsdag 8 april 2010

Våriga känslor å spillbits-kort...

Känner ni oxå i kroppen att våren är på gång, det pirrar å spritter... Jag älskar våren, den är den bästa årstiden tycker jag... =)
Kicki har gjort denna superhärliga vårinspirerade kort med dessa urfina stämplar från Whiff of Joy; Sitting summer Willow och Rose Swing. Finns i shopen såklart, bara klicka på orden.

Lite närbilder på detta underbart vackra kort;
Här ser man lite 3D;

Kanske är ni som jag och sparar på alla spillbitar i tron om att dom kommer till användning... Oftast gör dom inte det, jag tycker det är mycket roligare att sätta saxen i ett nytt papper *ler* Men här har jag varit riktigt duktig faktiskt å gjort lite "spillbitskort" Det är ju så himla bra å ha sådana här kort hemma ifall man behöver...

De supersnygga papprena och dekorationerna hittar du i shopen; På kortet till vänster har jag använt; Cardstock, Basic grey, spets, sammetsband, alfabet och blomband. På kortet till höger har jag använt; Brunt papper, blomband, blomma, guldpaljetter å vit cardstock.

Till dessa kort fr vänster har jag använt Prima papper, blommor och rosor. Prima papper, stor läcker chipboard-bokstav (K), blomma, skelettblad, pärlor.

Önskar er alla en riktigt härlig helg... Jag har hört att det skall bli strålande väder å tänkte be maken plocka fram grillen, för nu är det väl ändå dax för grillning! =)
På återseende,
Kram på er!
Karin/essmo
*
**
***
**
*
Ps, Ni missar väl inte månadens tävling? Klicka HÄR för å läsa mer..

Inga kommentarer: