torsdag 5 mars 2009

Tävlingsdags!!!

Hej!

Nu är det åter tävlingsdags och denna gången så ska du inspireras av mitt kort jag gjort....Du väljer själv vad du vill ta fasta på men det ska synas att du utgått från mitt kort.

Kan avslöja att detta ursöta motiv och den passande textstämpeln är från ScrapLyckans nya kollektion som släpps på mässan i Göteborg till helgen 7-8 mars, kan avslöja att alla dom andra motiven är också helt underbart söta!!!Regler:
För att delta så gör du ett kort efter reglerna för utmaningen. Lägg upp ditt bidrag i bloggen och lämna en kommentar under detta inlägg med en länk till ditt bidrag, har du ingen blogg så går det bra att maila till: sltavlingar@gmail.com så lägger vi upp det åt dig. OBS!!! Gäller endast de utan blogg. Om du gör ett kort med motiv från ScrapLyckan så räknar vi ditt namn 2 gånger, kort med andra motiv räknas endast en gång, vi drar vinnaren med en slumpgenerator.


Sista dagen för att delta är den 18 mars kl 23.59, priset är ett presentkort hos ScrapLyckan!Vi hoppas ni låter er inspireras och vi ser fram mot era tolkningar!Lycka till!Team ScrapLyckan

_________________________________________________________________

Bidrag vi fått via mail till tävlingen:

Anneli Dahl

6 kommentarer:

Lena sa...

Hej!
Nu har jag gjort ett kort till er tävling. Blev inspirerad av det jättesöta kortet. Köpte några stämplar av er på mässan i helgen. Så jag har använt en av dem.
Hälsningar Lena. Min blogg
http://lenika7.blogspot.com/

Ida sa...

Sådär nu ligger mitt bidrag uppe på min blogg. Just nu sitter jag och väntar på bekräftelse mail på min beställning inne på scraplyktan bara. Några bedårande band med händer och fötter som ska vara till dopkort i slutet av sommaren!

Eva F sa...

Ett underbart kort att inspireras av.
I min blogg kan ni se min tolkning.

Hälsningar Eva F

http://evafre.blogg.se/

Anna S sa...

Lite i sista minuten ser jag, men jag hann få ett kort gjort i alla fall... Finns på följande länk http://askarblom.webblogg.se/2009/march/utmaning-hos-scraplyckan.html

Jättefint kort att inspireras av, och hade jag upptäckt det lite tidigare hade jag nog gjort några till och fått svårt att välja ;)

Nu hoppas jag på tur!

Morfen sa...

Tjohoo! Jag hann! :D
Här är mitt bidrag:
http://morfen.blogg.se/?tmp=18220455
Kram & tack för inspirationen!

Monica =) sa...

Här kommer mitt bidrag!! Sent, men i tid =)
De nya stämplarna är jättefina tycker jag!!!

http://monica66.blogg.se/2009/march/scraplyckan.html