torsdag 1 oktober 2009

Sy några stygn...

Här hos Scraplyckan gillar vi utmaningar! Det är så klart därför du hittar mycket kul i butiken, en del annorlunda saker som får dig att bli kreativ! =)

Den här gången utmanade jag, Lilo, designteamet att sy. Stygn i någon form på sitt alster. Först ut är Kicki!

Den söta stämpeln från Scraplyckan. Kicki valde att sy runt sitt motiv på maskin. Snyggt med flera varv så där tycker jag!

Sedan Essmo som broderade med guldtråd!

Ett väldigt stämningsfullt kort!


Dessutom är det fint dekorerat inuti också!

Nu min layout. Jag sydde en hel del på maskin. Lika bra att passa på när man tagit fram symaskinen.

Zigzagsöm med symaskin.

Löven är utstansade ur pappret som mina scrapbookingsaker från Scraplyckan kom i. Lite chalk på bara så blev det bra. Frimärkena satt också på det paketet och jag såg till att spara dem.


Papprena från Graphic 45 är mönstrade på båda sidor. "Modedockan" är utklippt från ett sådant.

Likaså har jag klippt ut "knapparna" från mönstrat papper. Vissa har jag sytt floss i. Och så har jag fäst dem på 3D kuddar och lackat dem.

Hoppas ni känner er inspirerade att sy på era alster nu. Och kika in hos Scraplyckan och se allt kul! Det vi i designteamet använt kommer så klart från Scraplyckan.
/Lilo

3 kommentarer:

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟