söndag 13 september 2009

Vi presenterar vår Gäst-dt Christine (Tyrasmatte)

Jag har den stora äran att presentera vår gäst-dt Christine (tyrasmatte) Hon har gästat oss litegrann å gjort dessa underbara alster... Så här skriver hon själv om sina aster:
Jag har fått den stora äran att vara gäst DT i september månad här hos Scraplyckan. Eftersom jag har varit inne i ett julskapande, så kändes det naturligt att göra tre st alster i julmaterial och visa vad man kan göra med Scraplyckans fina saker.
Här kommer först ett lusse kort med "hugo" som stjärngosse. Här har jag använt ett papper som det står merry christmas på, Dom vita stjärnorna kommer från ett band (filtbård,vintervit) som jag har klippt isär. "hugo" är stämplad med brun distress färg och sedan har jag tagit en pensel och vatten och målat med samma färg. Satte ett rött tårtpapper bakom motivet och ett band som kanske inte är ett traditionellt julband ,men som jag tyckte passade ihop med övriga färger.En röd blomma och några söta mini rosor. Under blomman sitter det en liten fjäder . Satte lite blingsten och två gulliga guldringar uppe på.Texten "lusse lelle" har jag skrivit för hand och ritat lite noter.

En liten närbild på blomman. Ringarna är ju väldigt användbara till mkt.
Ett julkort till.Här har jag använt mig av ett likadant papper fast i dom bruna nyanserna. Klippte ut en av bilderna och satte som motiv. Kanterna är chalkade och jag har även använt min edge scraper. (om ni inte visste det så är det jag i ett nötskal att använda edge scrapern. Kan inte göra ett kort utan att skrapa och chalka...hihi )

Sist men inte minst. En julkalender. Fick denna av Marie...hitt på nåt ,sa hon...
När du köper kalendern är det två vita papper med förgjorda "luckor" på det ena och även förgjorda rutor på det andra. Jag älskar ju rutigt, randigt och prickigt,så det fick det bli. Sedan har jag bara skurit till alla bitarna och limmat på dom på "locken". Stämplat lite olika stämplar uppe på och satt lite pearlmaker och bling lite här och var. På insidan (som jag inte kan visa nu) har jag oxå stämplat upp ett motiv för varje dag. Sedan har jag tagit nåt som kallas för relief pasta och kladdat på för att det skulle se ut lite som snö...eller nåt.Denna var väldigt rolig att göra. Jag satte bara på dubbelhäftande tejp runt och imellan rutorna och sedan satt ihop dom två delarna.

Tack för mig.kramar...tyrasmatte/christine.
Tack själv Christine för att du ville gästa oss med dina superfina alster som inspirerar massor!
På återseende snart igen!
Kram dt genom Karin/essmo =)

2 kommentarer:

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟