lördag 18 juli 2009

Romantiskt röllopskort

Fick ett härligt romtantiskt kit från ScrapLyckans Marie som var helt fantasktiskt!

Jag fick sådan inspiration och istället för att göra traditonellt kort i st. 15 x 15 så jag satte dit ett innerblad i kortet och gjorde ett fönster på framsidan.


Jag har använt det fina pappert från Graphic 45 som kortstomme och det är dubbelsidigt och lite kraftigare. Innan jag vek kortet så använde jag en av Fiskars fina kantstansar för att sedan vika kortet så "bakstycket" är ngn centimeter längre än framsidan för att även inner pappert ska synas när kortet är stängt.

Jag gjorde en mall på ett hjärta och ritade av det på framsidan och klippte ut och sedan så tag jag overheadfilm och embossade den i Cuttlebuggen och satte dit som ett fönster. Blev en fin detalj till kortet.

På innerbladet har jag använt en av Whiff of Joy´s nya stämplar som är sååå fina. Jag har tänkt skriva namnen på det blivande brudparet här men har valt att inte göra det då jag inte har bestämt mig för vilka av mina vänner som ska ha det :-)

På baksidan av innerbladet så för att dölja blödningen från ProMarkerpennorna så gjorde jag en ficka där, antingen så kan man skriva ngt personligt på tagen eller välja att ha det som en sedelficka.

På baksidan har jag inte gjort ngt då jag tycker pappert är så fint och får tala för sig självt.

Allt jag använt finns i shoppen så kila in där och kika på allt och glöm inte att kolla in nyheterna, det fullkomligt strömmar in nyheter!!!

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar och tack för ni kikade in!!!

Ingela/DT-Astra

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Åhhhh.... HELT UNDERBART!!!
Kram//Y

Tate sa...

Det är SÅÅÅÅ snyggt - inspirerande!!!