söndag 1 februari 2009

Ett GLAD-kort !!!

Hej alla flitiga bloggläsare!

Idag är det den 1 februari och nu går dagarna snabbt fram tills Alla Hjärtans Dag. Kanske har du funderat om du ska skicka ngt kort till nära och kära eller du kanske inte skickar kort till Alla Hjärtans Dag...????
Jag brukar inte iheller skicka men i år har jag bestämt mig för att skicka några kort och här är ett av korten som kommer skickas :-)

Denna tjej får mig på gott humör! Visst ser hon glad och lycklig ut? Du hittar henne här där hon ingår i ScrapLyckans egen stämpelkollektion.Jag valde att klippa bort en del av stämpelmotivet och skriva där ist och detta kort ska jag skicka till en vän som alltid gör mig glad!

Titta in i shoppen och kika runt, det kommer in nytt hela tiden och där finns mycket roligt att inspireras av!!!

Har du redan denna stämpeln? Kanske du fick en idé om hur just du kan göra ett Alla Hjärtans Dag kort med Lykkliga Liva, kommentera då gärna med en länk till din blogg så tittar jag gärna in och hälsar på!

Vill även passa på att tacka för era snälla kommentarer det värmer!

Ha en skön söndag!

Ingela x

3 kommentarer:

Lena sa...

Ja du, denna stämpel är verkligen söt. Det är ett mycket gulligt kort du gjort. Jag brukar inte skicka kort till Alla Hjärtans Dag, men i år ska det bli några skickade har jag tänkt. Ha en underbar dag. Lena

Cina99 sa...

Håller med! Jag blir alltid glad när jag ser denna lilla tjej :)

Malin sa...

så fiffigt att ta bort en del av stämpeln!
gulligt!