måndag 26 januari 2009

Med fantasi kommer man långt! :-)

Visst har jag fått världens sötaste stämpel!!
Jag kan inte säga hur överlycklig jag blev, när denna stämpelStämpel - Lykkliga Liva låg i mitt superläckra dt paket, som dök upp här i mitten på förra veckan!!
Paketet var fullt av "godis", och jag satte igång på direkten och gjorde detta kort!
Av Tyll-Vityll, så vek jag ihop vingarna som till en fjäril, med Pärlfloss-Creme gjorde jag kroppen. En Mönstertape fanns även med, se vad läckert det blev med den. Använde den på den vita cardstocken som en bård. Den vackra runda stämpeln kommer från arket: Ett helt ark av Cirkelstämplar Rutigt band-Multicolor, inspirerade min färgläggning på klänningen!

Närbild på bårdern med den läckra tejpen, samt tyllet som blev en fjäril.
Jag kan bara inte låta bli att lägga in dessa bilder på min dotter. Se, vad man kan använda
Blue Awning Adhesive pearls till.


Såklart till örhängen till en snart fyraårig tjej! Igår var vi på Dop, min brors son skulle döpas och vi alla klädde oss fina. Efter att kläderna var på, så ville hon ha örhängen, när mina stora flicka var liten, så köpte jag speciella plastklisterörhängen i knalliga och konstiga former. Men nu när Tinda ville ha örhängen, så råkade jag lägga ögonen på dessa UNDERBART vackra självhäftande
Gissa vilken flicka som var gladast av alla idag!! :-)

Önskar er ALLA en happy monday och en SAGOLIK härlig vecka!!
många glada kramar
ScrapKia
5 kommentarer:

Morfen sa...

Åh så sött kort!! Tack för inspirationen. Så sött örhänge också, det måste provas härhemma. :D
Kram!

Petraso sa...

Åh vafint Både kort och scrappad små flicka...ps jag har tagit röd bling sten till näs picering på rockfest! Och har satt bling stenar på mina glasögon när original dekon ramlade ur!!!

Cina99 sa...

Jättegulligt kort och vilka fina örhängen (eller öronhängen som systerdottern sa när hon var liten) din stora lilla tös har :)

maritha // Dilorf sa...

Klart hon var stolt! :D Du har fått till en läcker liten fjäril där..

Monica sa...

Vilken liten sockertopp =)

Gillar kortet -måste nog börja använda mer rött: gör en glad! syämpeln är härlig! Grämer mig lite att jag inte beställde den också...men det går ju att ordna till!!