onsdag 14 januari 2009

Lika fast olika...

Av mitt fantastiskt digra scrappaket som jag fick av Marie har jag nu knopat ihop två kort. Det blev två grattiskort, då jag har ungdomar som fyller "moppe" snart. Till korten har jag utgått från samma skiss och använt samma stämpel från Incredible stamps (finns i shoppen).
Se så olika det kan bli...Till detta lite tuffare kort har jag använt ett graphic45 papper - Hip to jive. Ett underbart dubbelsidigt papper. Ur detta papper är även klockan urklippt. Som övrig dekoration har jag använt silverfärgad punchinella, blå blommor och det underbara bandet kedja. Allt finns att finna i shoppen. Ur mitt eget lager kommer dymoremsan. Har målat motivet med mina akvarellpennor.


Här har jag använt ett papper ur Savanna collection - Orleans. Också ett underbart dubbelsidigt papper. Här har jag även klippt ut blommor ur pappret och använt som dekoration. Kakservetten har jag chalkat för att tona ner det bländande vita. För att lyfta motivet la jag dit de röda organzablommorna. Motivet är målat med promarker pennorna berryred och ice gry. Allt finns i shoppen utom brads, chalk och dymoremsan som jag tagit av mitt eget förråd.
Det var allt för denna gång =).. Hoppas ni blivit inspirerade till lite korttillverkning. På återseende nästa vecka....
Maja/eyovine

5 kommentarer:

Lena sa...

Jättefina kort du gjort. Härligt att de kan bli så olika fast man använder samma stämpel. Jag älskar graphic45 papper jag med.

Malin sa...

Jättefina Kort!

lillis70 sa...

Så söta kort med scootern!!!
Ser fram emot nästa tisdag *nyfiken* :-)

ScrapKia sa...

Sååå fina!! :-)

zαηуα sa...

De är så snygga! Kanonbra jobabt :D