söndag 28 september 2008

Hej & Varmt välkomna till ScrapLyckan´s blogg!

Jag som driver ScrapLyckan heter Marie och jag är 40 år. Jag bor i Kungälv tillsammans med min man Martin och våra två gemensamma barn. Tobias som är 18 och går på gymnasiet och Josefine som är 12år och går i 6:an.
En hund och två katter har vi också.
Jag har sysslat med korttillverkning i några år men fick stora problem med min rygg. Det konstaterades att jag hade 3st diskbråck i ländryggen och till slut kunde jag varken sitta,ligga eller stå längre.Att sitta och pyssla fanns det överhuvudtaget ingen möjlighet till så jag bestämde mig för att sälja av allt jag hade samlat på mig genom åren,och det var inte lite kan jag ju säga.
Det blev akut operation på Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs i september förra året,en operation som jag idag är mycket glad att jag gjorde.
Nu ett år senare är jag relativt ok i ryggen.
Men vägen har inte varit spikrak.Jag förlorade mitt jobb som personlig assistent pga ryggen och Försäkringskassan ställde mig till arbetsmarknadens förfogande. Då hade jag varit sjukskriven i endast 2 mån!!!
Men skam den som ger sig,jag tänkte att jag måste försöka vända detta till något positivt och bestämde mig för att det här är min chans att starta ett eget företag.
Inget ont utan att det har något gott med sig heter det ju.
Sagt och gjort,nu är den ju här , ScrapLyckan!
Mitt mål är att kunna pressa priserna så mycket det bara går.
Så genom att handla av ScrapLyckan bidrar du själv till att kunna handla billigare i framtiden.
Marie

Inga kommentarer: