torsdag 19 november 2009

Inspiration - Tändsticksaskar! å en liten utmaning..

Hejsan på er!
Hoppas ni har det bra i höstrusket!? Här är det verkligen inget uteväder.. Vilket egentligen passar bra när man vill vara inne å scrappa ;)
Idag tänkte vi bjuda på lite inspiration till att altra tändsticksaskar. En perfekt present att ge bort eller ha på bordet hemma som ligger å är fin...*ler*
Lilo har gjort 2 superfina askar, kolla in:

Dessa urfina stämplar passar ju perfa till askarna! Adventsljusstaken och misteln hittar du såklart i shopen. =)
Scrapkia gick steget längre å gjorde ett litet kit, visst är det kanonfint? Den söta tomtenissen å brasstämpeln finns i shopen. =) bara klicka på orden.

Goa Amlin var med å skapade lite askar, visst är som läckra?!

å jag (essmo) gjorde 3 askar i olika storlekar, med Liva som ängel, Adventsljusstaken å en läcker god jul-plastetikett, som var kanon i storlek till den minsta asken.

Papper, dekorationer å stämplar hittar ni såklart i shopen...

♥♥♥


å ni, jag har en liten utmaning till er:
*
Altra en tändstickask i valfri storlek. Ha med någon av ScrapLyckans stämplar,(ett litet förtydlignade :alltså en stämpel ur ScrapLyckans egna kollektioner) lämna en kommentar i detta inlägg med länk till din blogg. Du har fram till den 9 dec att skapa...
Den 10 december, alltså om 3 veckor lottar jag ut ett par vinnare som får lite scrapgodsaker. =) Hoppas ni vill vara med.
*
På återseende snart igen!
kram Karin/essmo =)

2 kommentarer:

Anna S sa...

Åh, vilka fina tändsticksaskar ni har gjort!

En utmaning som denna var precis vad jag behövde för att komma igång idag, så mitt bidrag hittar ni här: http://askarblom.webblogg.se/2009/november/utmaning-hos-scraplyckan.html#comment

Nu håller jag tummarna för att jag har turen på min sida!

Kram Anna

elsamaja sa...

Nu har jag kommit till skott och använt dom söta musstämplarna, som jag beställde från er, till att dekorera en tändsticksask.

Här är länk till mitt bidrag till utmaningen
http://elsamajarun.blogg.se/2009/december/utmaning-alstra-tandsticksask.html